AcasăActualitateSocialACCIDENT - Zece răniți într-un eveniment rutier pe DJ 209D, după ce...

ACCIDENT – Zece răniți într-un eveniment rutier pe DJ 209D, după ce un microbuz s-a răsturnat

spot_img

DISTRIBUIȚI

Zece persoane au ajuns luni la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Suceava după ce un microbuz s-a răsturnat pe DJ 209D, pe raza comunei Șerbăuți, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, au intervenit cu șapte autospeciale, dintre care două de descarcerare, în urma accidentului rutier.

Un microbuz de transport persoane a ieșit în afara carosabilului, a lovit un mal de pământ și s-a răsturnat.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, în microbuz se aflau zece persoane care au suferit diferite leziuni, în cea mai gravă stare fiind un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu o fractură de bazin.

Echipajele salvatorilor au luat măsurile specifice de siguranță, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide combustibile și au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, răniților li s-a acordat primul ajutor medical de către pompierii paramedici SMURD și lucrătorii Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

După triere, toate victimele, opt bărbați și două femei, conștiente și cooperante, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a SJU Suceava pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Agerpres

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA