AcasăEvenimentEVENIMENT PREMIERĂ ÎN SIGHET | Festivalul Fructelor de Mare vine pentru prima...

EVENIMENT PREMIERĂ ÎN SIGHET | Festivalul Fructelor de Mare vine pentru prima dată în Sighetu Marmației!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sezonul estival este departe de a se fi încheiat, iar evenimentele “curg gârlă” în județul Maramureș. Printre cele mai așteptate se numără, evident, evenimentele gastronomice, pentru că mâncarea bună merge de fiecare dată mână în mână cu starea de bine, iar atmosfera nu se lasă mai prejos.

Pentru a doua oară în acest an, Prăvălia cu Raci, Grill Master și Deliciile Sultanului calcă pe plaiurile maramureșene și aduc gustul mării la munte, în cadrul Festivalului Fructelor de Mare.

După succesul de care s-a bucurat în Baia Mare la finalul lunii aprilie, de data aceasta festivalul se duce în Maramureșul istoric, tocmai în municipiul Sighetu Marmației.

Oferta organizatorilor pentru gurmanzi este una variată, iar prețurile sunt pentru buzunarele tuturor. Printre bunătățile preparate se află și raci, homari, calamari, midii, caracatiță, scoici, king crab, paella, rapană, pui de baltă, dorada, păstrăv, redfish, iar dacă este să vorbim și despre deliciile turcești, oferta este cel puțin la fel de vastă.

Evenimentul își va avea startul vineri, 4 august și se va desfășura zilnic între orele 12:00 și 23 până înclusiv duminică, 6 august, în Parcul Central din Sighetu Marmației.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA