AcasăActualitate112PAGUBA S-AR FI RIDICAT LA 12.000 EURO - Autovehicule furate din Seini,...

PAGUBA S-AR FI RIDICAT LA 12.000 EURO – Autovehicule furate din Seini, identificate și recuperate de politiștii maramureșeni

spot_img

DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Seini au fost sesizați de către o femeie de 26 de ani miercuri, 31 ianuarie, că în noaptea de 30/31 ianuarie i-a fost sustrasă din fața unei societăți comerciale o autoutilitară și un autoturism care se afla pe platformă.

În urma activităților informativ-operative, desfășurate de polițiștii din Seini, în colaborare cu polițiști din cadrul I.P.J. Satu Mare – Posturile de Poliție Comunale Apa, Dorolț și Lazuri, bunurile au fost identificate și recuperate de pe raza localității Lazuri, din județul Satu Mare.

Platforma auto a fost parcată în curtea unei societăți comerciale în dimineața zilei de 31.01.2024, de către un tânăr de 20 de ani din comuna Lazuri, județul Satu Mare, care a declarat paznicului de la acea societate comercială că a cumpărat platforma și autoturismul de pe aceasta, după care ar fi plecat din localitate.

Platforma auto și autoturismul de pe aceasta, în valoare totală de aproximativ 12.000 de euro, au fost ridicate și predate, părții vătămate.

În cauză , polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA