AcasăActualitateSocial112 - Furt din locuinta la Desesti si un barbat mort la...

112 – Furt din locuinta la Desesti si un barbat mort la Sighet, dupa ce a cazut de pe o scara

spot_img

DISTRIBUIȚI

A căzut de pe scară şi a murit

În 11.12.2012, la ora 17.50 poliţia Sighetu Marmaţiei a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă că în curtea unui imobil de pe str. Pintea Viteazu se află un bărbat căzut la pământ.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi un echipaj de la Ambulanţă. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că Tiberiu K. de 51 ani din Sighetu Marmaţiei a urcat pe o scară pentru a schimba un bec de pe exteriorul casei, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 4m, rămânând inconştient. Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze şi l-au transportat la spital unde a fost constatat decesul.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea exacta a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Furt din locuinţă la Deseşti

În 11.12.2012 la ora 14.20 poliţia a fost sesizată telefonic cu privire la comiterea unui furt din locuinţă. Reclamantul a precizat că, în perioada 06 – 11.12.2012, persoane necunoscute au intrat într-o locuinţă din satul Mara, comuna Deseşti, de unde au sustras mai multe bunuri. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că hoţii au pătruns prin efracţie şi au sustras aparatură electrică şi electrocasnică. Autorii au profitat de faptul că proprietarul locuinţei era plecat în străinătate şi a lăsat casa nesupravegheată.
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA