AcasăEvenimentARESTAŢI - Un băimărean acuzat de viol, lovire, ameninţare şi violare de...

ARESTAŢI – Un băimărean acuzat de viol, lovire, ameninţare şi violare de domiciliu a fost băgat la răcoare. Era condamnat la 12 ani de puşcărie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Biroului Urmariri l-au depistat pe raza municipiului Baia Mare pe Mitru G., de 46 de ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate. Pe numele acestuia, Judecătoria Baia Mare a emis un Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, fiind condamnat prin sentinţă definitivă la 12 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de viol, lovire sau alte violenţe, amenințare şi violare de domiciliu.

Şi poliţiştii de la Poliţia Oraşului Baia Sprie au depistat un urmărit, pe raza localităţii Baia Sprie. Acesta este Laurenţiu R., de 25 de ani, din Bucureşti şi are de ispăşit o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Hoţi de fier vechi, surprinşi la furat în Baia Sprie

În data de 05.02.2012, ora 18, 00, patru persoane necunoscute au fost văzute în timp ce forţau un geam pentru a pătrunde într-un depozit de materiale de construcţii situat în oraşul Baia Sprie. A fost anunţată imediat poliţia care, la faţa locului a identificat o singură personă, Andrei G., de 20 de ani, din Baia Mare. Cei patru au încercat să sustragă mai multe bucăţi de fier vechi, pe care le-au abandonat lângă gardul depozitului şi au fugit, la venirea poliţiei. În cauză continuă cercetările petnru identificarea şi celorlaţi participanţi la comiterea faptei, încadrată sub aspectul săvârşirii de furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA