AcasăActualitateSocialMETEO - Vremea în Maramureș pentru 12-13 iunie 2016

METEO – Vremea în Maramureș pentru 12-13 iunie 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vreme caldă, dar instabilă se anunţa duminică în întreg Maramureşul. Potrivit prognozelor în toate zonele judeţului cerul va fi mai mult acoperit şi se vor semnala averse de ploaie, însoţite de tunete şi fulgere.  Vântul va prezenta unele intensificări pe durată ploilor, iar maximele termice vor fi comparabile cu  cele din intervalul precedent. Sunt aşteptate la prânz 22 grade în Baia Mare şi Seini, vor fi 21 grade în Sighetu Marmaţiei, în Târgu Lăpuș maximele se opresc la 20 grade, în timp ce în Cavnic şi Borșa mercurul din termometre va arăta 15, 16 grade Celsius.

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunță în următoarele două zile în Baia Mare. Meteorologii spun că duminică şi luni soarele se va arăta destul de puţin de după norii care vor aduce câteva averse însoţite de tunete şi fulgere. Maximele termice, în creştere uşoară, se vor situa în jurul valorii de 23 grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei vremea rămâne caldă, dar va fi schimbătoare. Prognozele spun că duminică în zonă instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi vor cădea averse însoţite de tunete şi fulgere. Luni se va arăta soarele din când în când, însă norii mai pot aduce câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge pană la 22 de grade Celsius.

În Borșa este așteptată în general vreme închisă pe tot parcursul zilei de duminică. În zonă cerul va fi mai toată ziua acoperit şi vor cădea ploi sub formă de aversă. Luni este posibil ca pentru perioade scurte să se arate soarele. Locul său va fi însă repede luat de norii care vor aduce câteva averse. Vântul va prinde putere mai cu seamă pe durata ploilor, iar maximele termice în creştere vor oscila în jurul valorii de 15 grade Celsius.

Vreme mai caldă, dar schimbătoare se anunță în Cavnic în următoarele două zile. Potrivit meteorologilor, duminică şi luni în zonă vor fi perioade însorit, treptat însă norii vor fi numeroşi şi vor aduce ploi cu caracter de aversă. Maximele termice se vor situa în jurul valorii 18 grade Celsius.

În Târgu Lăpuș se anunță vreme caldă, dar mai mult închisă pe tot parcursul zilei de duminică. În zonă norii vor fi numeroși şi vor aduce averse însoţite de tunete şi fulgere. Luni vor fi perioade scurte cu soare, numai că treptat norii vor fi tot mai numeroşi aducând averse însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va sufla ceva mai tare doar pe durata ploilor, iar maximele vor ajunge pană la 21 grade.

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunță în următoarele două zile în Seini. Meteorologii spun că duminică şi luni soarele se va arăta destul de puţin de după norii care vor aduce averse. Fenomenele electrice vor fi şi ele prezente, vântul poate sufla ceva mai tare pe durată ploilor, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 23 grade Celsius.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA