AcasăAdministrațieGABRIEL ZETEA, DEPUTAT PSD DE MARAMUREȘ: "Peste 12 milioane de lei de...

GABRIEL ZETEA, DEPUTAT PSD DE MARAMUREȘ: „Peste 12 milioane de lei de la bugetul local pentru reabilitarea a cinci străzi din Sighetu Marmației!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Municipiul Sighetu Marmației se dezvoltă în mod constant, iar reabilitarea infrastructurii rutiere este o necesitate când vine vorba despre investiții pentru cetățeni și un trai de zi cu zi mai confortabil pentru aceștia. În ultima perioadă, administrația locală din municipiu a reabilitat, cu bani de la bugetul local, mai multe străzi, valoarea lucrărilor ridicându-se la peste 12 milioane de lei.

Concret, au fost reabilitate străzile Avram Iancu (3 milioane de lei), Iuliu Maniu (2,5 milioane de lei), Mihai Eminescu (2,5 milioane de lei), Dobrogeanu Gherea (2 milioane de lei) și Rodnei (2,3 milioane de lei). Acum, alte două străzi din oraș se află în reabilitare, suma alocată lucrărilor fiind de 5 milioane de lei.

În vizita de lucru pe care am făcut-o în Sighetu Marmației l-am însoțit pe primarul Vasile Moldovan în teren, pentru a vedea modul în care se desfășoară lucrările pe ultimele două străzi aflate în reabilitare. Am ajuns, astfel, pe pe strada Titu Maioerescu unde investiția de la bugetul local este de 3 milioane de lei, dar și pe strada Vasile Ilea unde au fost alocate alte 2 milioane de lei din fondurile proprii ale Primăriei Sighetu Marmației. În curs de achiziție este și proiectul de sistematizare pe orizontală a cartierului Bogdan Vodă, lucrare care va include amenajarea de parcări, trotuare, locuri de joacă pentru copii, spații verzi, investiția totală fiind de 1,8 milioane de lei. Pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!”, a declarat deputatul PSD de Maramureș și președinte al organizației județene, Gabriel Zetea.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA