AcasăAdministrațieTOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE LUCRĂRILE PE DN18, PASUL GUTÂI -...

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE LUCRĂRILE PE DN18, PASUL GUTÂI – Intervenții de îndepărtare a arborilor în pericol de prăbușire. Vezi rutele ocolitoare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Autoritățile intervin în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie le DN18, în pasul Gutâi. Au început lucrările de îndepărtare a arborilor identificați în pericol de prăbușire.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte indicațiile agenților de poliție rutieră.

Este vorba despre ample lucrări de punere în siguranță a traficului rutier pe DN18, în Pasul Gutâi.

Se execută lucrări de îndepărtare a copacilor care prezintă potențialul de a cădea pe carosabil în condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi rafalele puternice de vânt sau precipitațiile abundente sub formă de zăpadă.

Pentru a minimiza impactul asupra participanților la trafic, lucrările vor fi desfășurate în intervalul orar 9.00 – 16.00.

Arborii identificați pentru îndepărtare au fost marcați, iar autorizațiile necesare au fost obținute de către operatorul economic responsabil. Se asigură astfel o desfășurare în condiții de siguranță a operațiunilor.

Circulația rutieră în zona Pasului Gutâi este gestionată de către angajații Secției de Drumuri Naționale Baia Mare și operatorul economic, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Maramureș.

Pe durata lucrărilor sunt instalate panouri de avertizare pentru a informa șoferii cu privire la intervențiile în desfășurare.

Având în vedere posibilitatea restricționării temporare a traficului rutier în pasul montan, conducătorilor auto li se recomandă rute alternative pentru a ajunge în Maramureșul istoric.

Astfel, pentru autovehiculele de mare tonaj și transportul internațional de mărfuri se sugerează ruta E58, Baia Mare – Seini – Livada – DN19, Negrești Oaș – Huta Certeze – Remeți – Săpânța – Sighetu Marmației – DN18, Vișeu de Sus – Borșa. Pentru autoturisme și autovehicule cu tonaj până la 7,5 tone, se propune ruta DN18 Baia Mare – Baia Sprie – DJ 184 Cavnic – DJ109F Ocna Șugatag – Ferești.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA