AcasăActualitate112“OSPITALITATE" MARAMUREȘEANĂ - Cetățean brazilian atacat și jefuit în tren de către...

“OSPITALITATE” MARAMUREȘEANĂ – Cetățean brazilian atacat și jefuit în tren de către doi tineri. I-au furat până și telefonul:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un cetățean brazilian a fost bătut și jefuit săptămâna trecută, în seara zilei de vineri, într-un tren din Românie, care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei-Cluj Napoca.

Bărbatul a reclamat la Poliţia Transporturi din Cluj- Napoca că, după Staţia CFR Valea Vişeului, două persoane pe care nu le cunoaştea l-au atacat în tren, l-au strâns de gât şi l-au lovit cu pumnii pese faţă, după care i-au sustras telefonul mobil în valoare de 100 de euro.

„În cauză, au fost efectuate verificări de către poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Maramureş în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei, iar în urma activităţilor informativ-operative au fost identificaţi făptuitorii ca fiind doi tineri de 19 şi 27 din Valea Vişeului”, au informat, luni, reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, citați de observatornews.ro.

Poliţiştii au găsit, asupra unuia dintre cei doi suspecţi, telefonul mobil al bărbatului atacat în tren. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA