AcasăNews AlertZI REPER ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA DROGURILOR! Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL de...

ZI REPER ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA DROGURILOR! Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL de Maramureș: „Sunt mândru să anunț că proiectul pentru înființarea unui Registru al Traficanților de Droguri, inițiat de ministra Justiției Alina Gorghiu și semnat de numeroși parlamentari liberali, a trecut cu succes de plenul Senatului”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sunt mândru să anunț că proiectul pentru înființarea unui Registru al Traficanților de Droguri, inițiat de ministra Justiției Alina Gorghiu și semnat de numeroși parlamentari liberali, a trecut cu succes de plenul Senatului.

Consumul ilicit de droguri și infracțiunile asociate reprezintă provocări semnificative pentru societatea noastră. Pentru a contracara această amenințare la adresa siguranței noastre, proiectul legislativ adoptat astăzi propune înființarea unui registru național automatizat cu traficanți de droguri sau autori ai altor infracțiuni din sfera ilicitului de droguri. Această măsură reprezintă o soluție optimă pentru asigurarea prevenirii recidivelor și pentru combaterea eficientă a rețelelor de traficanți.

Deoarece traficul de droguri este o infracțiune transfrontalieră, promovăm o colaborare puternică între state și organizații.

Schimbul rapid de informații între aceste entități este esențial în lupta împotriva traficului de droguri.

Este important de menționat că registru nu are doar un caracter punitiv, ci mai ales unul preventiv. Datele colectate vor fi utilizate exclusiv de către autorități pentru prevenirea recidivelor și pentru a asigura un control mai riguros al fenomenului.

Sunt încrezător că prin implementarea acestui proiect vom putea face progrese semnificative în combaterea traficului de droguri și în protejarea cetățenilor noștri. Continuăm să lucrăm împreună pentru un viitor mai sigur și mai sănătos pentru toți!

Cristian Niculescu Țâgârlaș,

senator PNL de Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA