AcasăActualitateSocialMETEO - Vremea în Maramureș pentru 11 octombrie 2016

METEO – Vremea în Maramureș pentru 11 octombrie 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

METEO  Vreme în general închisă și rece este așteptată marți în Maramureş. Potrivit prognozelor în toate zonele cerul va fi acoperit și se vor semnala averse de ploaie.

METEO  Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

Sunt aşteptate 12 grade în Baia Mare, Sighetu Marmaţiei și Seini, doar 10 grade vor arăta termometrele în Târgu Lăpuş, în Cavnic nu vor fi mai mult de 7 grade, în vreme ce temperaturile cele mai scăzute de numai 5 grade se vor înregistra în Borșa.

În Baia Mare va fi în general închisă și rece în următoarele două zile. Spun prognozele că marți și miercuri cerul va fi acoperit si vor cădea averse de ploaie.

Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice vor fi comparabile cu cele din zilele precedente și nu vor depăși 11-12 grade Celsius.

Vreme închisă și rece pentru perioada în care ne aflăm este aşteptată în următoarele două zile și în Sighetu Marmaţiei.

Prognozele arată că marți și miercuri locuitorii din zonă vor avea parte de cer acoperit și averse de ploaie. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în scădere ușoară pot ajunge spre finalul intervalului până la cel mult 10 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme închisă și rece în Borşa.

Meteorologii spun că în zona atât marți cât și miercuri norii vor sta pe cer și vor lăsa averse de ploaie. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor oscila în jurul valorii de 6 grade Celsius.

Şi în Cavnic se anunţă vreme închisă și rece în următoarele două zile.

Prognozele arată că martți și miercuri în zonă cerul va fi acoperit și vor cadea averse de ploaie. Vântul va sufla slab, iar maximele termice, în scădere vor ajunge până la cel mult 3 grade Celsius.

Închisă și rece va fi vremea şi în Târgu Lăpuş pe parcursul următoarelor două zile.

Meteorologii spun că în zona marți și miercuri cerul va fi acoperit și vor cădea ploi. Maximele termice rămân însă modeste pentru perioada în care ne aflăm şi nu vor depăşi 9 grade Celsius.

În Seini va fi va fi în general închisă și rece în următoarele două zile.

Spun prognozele că marți și miercuri cerul va fi acoperit si vor cădea averse de ploaie. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice, vor fi comparabile cu cele din zilele precedente și nu vor depăși 11- 12 grade Celsius.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA