Acasăsinucidere maramuresACCIDENT - 23 de persoane au murit carbonizate iar alte 10 au...

ACCIDENT – 23 de persoane au murit carbonizate iar alte 10 au fost rănite

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un autocar a luat foc în urma ciocnirii cu un autovehicul. Bilanţul victimelor este cutremurător.

Douăzeci şi trei de persoane au murit carbonizate şi alte 10 au fost rănite după ce autocarul în care se aflau s-a izbit de un alt autoturism. În urma impactului, autocarul a luat foc, provocând astfel moartea a zeci de persoane. Tragicul accident a avut loc duminică, în jurul orelor 19:00 în statul Puebla, din centrul Mexicului, pe autostrada care face legătură cu oraşul Tuxpan. Şocul a fost atât de puternic încât, autocarul a avut pierderi masive de combustibil. Din păcate, a fost nevoie de o singură scânteie pentru a declanşa un incendiu de mare proporţii ce a mistuit autocarul. Cele 21 de persoane care au rămas blocate şi-au pierdut viaţa. Zece dintre pasageri au reuşit să iasă din flăcările puternice, dar s-au ales cu răni grave şi au fost transportati de urgenţă la spitalul La Ceiba.

Răniţii au vârste cuprinse între 17 şi 39 de ani. O sursă judiciară, citată de Agerpress, a declarat pentru AFP :” Trupurile total carbonizate a 21 de persoane au fost scoase din autobuz şi alte două în aceeaşi stare au fost scoase din autovehicul”. Autorităţile, ajunse degrabă la locul faptei, au făcut mari eforturi pentru a stinge incendiul dar şi pentru a recupera corpurile victimelor.

După spusele martorilor dar şi ale persoanelor care au supravieţuit, niciuna dintre ieşirile de urgenţă nu a putut fi acţionată, fapt ce a împiedicat ieşirea celorlalţi pasageri. Potrivit Milenio, martorii susţin că persoanele blocate în autocarul cuprins de flăcări strigau disperate după ajutor, însă, din cauza focului mult prea extins nimeni nu a putut face ceva pentru a le salva viaţa. Surse neoficiale afirmă că, vinovat pentru teribilul accident ar fi fost conducătorul autovehiculului care a intrat cu putere în autocarul încărcat cu pasageri. Autorităţile au declarat că victimele au fost carbonizate în totalitate, fapt pentru care vor fi necsare probe ADN în identificarea trupurilor neînsufleţite. Forţele de ordine susţin că autocarul aparţinea liniei Verdes Plus şi avea toate locurile ocupate cu pasageri.

ro.blastingnews.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA