AcasăActualitatePoliticMesajul de Paști al primarului interimar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru...

Mesajul de Paști al primarului interimar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș: Nimic nu este mai frumos și mai drag pentru mine decât acest colț de țară românească, unde trăiește un popor credincios, harnic, respectuos și iubitor de Dumnezeu. De aceea, acum, cu ocazia sărbătorilor pascale, îmi îndrept gândul către voi, dragi băimăreni care sărbătoriți Învierea Domnului, și vă transmit salutul creștinesc: Hristos a Înviat!

spot_img

DISTRIBUIȚI

În fiecare an, Învierea Domnului revarsă în inimile, sufletele și gândurile tuturor creștinilor căldură duhovnicească și lumină. Această sărbătoare ne îmbracă în haină nouă. Poporul credincios al lui Dumnezeu, din țară și din toată lumea, s-a pregătit prin post, rugăciune și fapte bune pentru a primi, cu vrednicie, lumina Învierii.
Nimic nu este mai frumos și mai drag pentru mine decât acest colț de țară românească, unde trăiește un popor credincios, harnic, respectuos și iubitor de Dumnezeu.
De aceea, acum, cu ocazia sărbătorilor pascale, îmi îndrept gândul către voi, dragi băimăreni care sărbătoriți Învierea Domnului, și vă transmit salutul creștinesc: Hristos a Înviat!
Dumnezeu ne cheamă pe toți să fim îmbrăcați în haina luminii, să punem toți umărul, mintea și mâna spre a reașeza pe făgașul firesc acest oraș, această țară și acest popor.
Ziua de Paști să fie pentru toți ziua credinței adevărate, a biruinței binelui asupra răului și a iubirii asupra urii.
Din pragul tuturor bisericilor, în noaptea de înviere, se va auzi chemarea: “Veniți de luați lumină!” Noi, fiii Lui, avem nevoie de o viață luminoasă și fericită. Pe toți Hristos ne cheamă spre a fi lumină, iar iubirea lui se revarsă peste noi. Orașul nostru să-l transformăm într-un loc al luminii.
Să ne îndeplinim menirea pe care o avem în lumea aceasta, să ne facem vrednici de iubirea lui Dumnezeu, gândindu-ne la patimile, moartea și Învierea Lui. Să ardem de credință și de dragoste, pentru că numai dacă purtăm în suflet aceste două virtuți, suntem fii ai Învierii. Pe lângă credință și dragoste, e necesar să avem milă. Să avem milă pentru cei singuri și aflați în suferință în spitale, pentru cei care nu se pot bucura așa cum se cuvine de aceste sărbători.
Pătruns de fiorul sfânt al datoriei pe care o împlinim în slujba comunității cu cele mai curate gânduri, cu ochii ațintiți la cele ce cu ajutorul lui Dumnezeu le-am făcut și la cele ce le mai avem de împlinit, îl rog pe Bunul Dumnezeu să vă dăruiască sărbători cu pace, liniște și bucurii în casele și familiile dumneavoastră, adresându-vă salutul creștinesc: Hristos a Înviat!
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA