AcasăActualitateEXCLUSIV ACTUALMM ȘI VASILE DALE | BOMBĂ: Dan Bindiu, fiul fostului primar...

EXCLUSIV ACTUALMM ȘI VASILE DALE | BOMBĂ: Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic nu era doar beat, ci DROGAT cu patru substanțe interzise când a produs accidentul în care a murit tânăra Alexandra! Noi vă arătăm ceea ce se voia a fi ținut secret:

spot_img

DISTRIBUIȚI

În urmă cu mai bine de o lună, un tragic accident rutier a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga țară. Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic și director al uneia dintre cele mai mari fabrici din Maramureș, a provocat un adevărat dezastru. Aflat la volanul bolidului său marca Porsche, împreună cu doi pasageri, o tânără de 21 de ani și un tânăr de 26 de ani, Bindiu a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și să-a izbit cu mașina de copacii din pădurile Budeștiului.

În urma impactului violent, tânăra de numai 21 de ani pasageră în mașină și-a pierdut viața. Atât celălalt pasager cât și Bindiu, șoferul, au fost transportați la spital unde au rămas internați.

La spital, Bindiu a fost supus analizelor de sânge pentru a se stabili dacă consumase alcool înainte de a urca la volan. Rezultatele au fost clare: acesta avea în sânge 2,55 mg/l alcool pur la prima testare și 2,4 la cea de-a doua. Mai pe românește, a fost beat-criță la volan, la momentul producerii tragediei.

A urmat o perioadă în care șoferul a fost plasat în arestul IPJ Maramureș, la cererea procurorilor sigheteni aprobată de către instanța de judecată. Ulterior, la finalul celor 30 de zile de arest, avocații lui Bindiu au reușit să obțină plasarea acestuia în arest la domiciliu. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației au contestat decizia la Tribunalul Maramureș. Cea din urmă instanță de judecată a aprobat contestația procurorilor și a decis, definitiv, menținerea lui Bindiu în arestul preventiv al IPJ Maramureș până la data de 22 martie.

S-a încercat din răsputeri ținerea acestei informații departe de ochii lumii

Dan Bindiu nu era doar beat la volan. Dan Bindiu a fost și drogat la volan, cu nu mai puțin de patru substanțe interzise. A urcat la volanul puternicii sale mașini, împreună cu doi tineri pasageri, a reușit să conducă pentru aproximativ 1 kilometru, apoi a pierdut controlul volanului și s-a izbit de copacii de pe marginea drumului. Beat și drogat la volan, a produs accidentul în urma căruia tânăra Alexandra a murit, la doar 21 de ani.

Am transmis o solicitare Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației pentru a ne confirma oficial informațiile obținute, cu greu, pe surse, iar răspusul a fost de-a dreptul șocant. Mulțumim, pe această cale, reprezentanților Parchetului pentru proptitudine și deschidere, respectiv înțelegerea necesității informării opinie publice corect și complet. Conform documentului primit în exclusivitate, la cererea noastră, se confirmă oficial faptul că Bindiu era drogat cu patru substanțe interzise, printre care cocaină, cocaetilină, THC și benzoilecgonină. Asta a arătat buletinul toxicologic efectuat prin analize de urină și sânge, eliberat de IML Cluj Napoca în data de 18 ianuarie 2024!

Asta înseamnă că, la momentul în care judecătorii sigheteni au decis plasarea în arest la domiciliu a lui Bindiu (decizie desființată ulterior de către Tribunalul Maramureș) se cunoștea deja faptul că acesta a fost beat și drogat la volan în momentul în care a produs accidentul mortal.

Noi am decis să vă informăm și cu privire la acest aspect de o importanță enormă, am putea spune. Rămâne de văzut când și în ce fel se va încheia acest dosar penal care, conform noii legi “Anastasia”, ar trebui aproape cu certitudine să îl trimită pe pe Dan Bindiu după gratii.

ActualMM/ VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. „Copacii” era unul singur din care a ricoșat într-un stâlp inteligent poziționat de două entități plătite de către cei ce plătesc impozite ca să fie în siguranţă. Mai verifica-ți gramatica sau cât de dublu vezi!

    • Îmi asum uriașa eroare și promit să mă programez la un oftalmolog. Reiau și clasele primare, de siguranță. Acum că am găsit soluții pentru cele două, ce facem cu cei care beau, se droghează, provoacă accidente mortale? Dar cu încercarea de a fi ținute la secret informații care arată cu adevărat gravitatea situației? Evident, după ce rezolvăm problema stâlpului care încurcă șoferii aflați sub influența unor substanțe să circule în afara carosabilului liniștiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA