AcasăActualitate112ALERTĂ PE PLAJĂ | Un maramureșean a băgat panica în autorități după...

ALERTĂ PE PLAJĂ | Un maramureșean a băgat panica în autorități după ce s-a prezentat la Poliție cu un pliculeț transparent în care se afla o substanță

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un plic transparent a produs confuzie în Sfântu Gheorghe. Autoritățile au intrat în alertă și au efectuat mai multe căutări în zona plajei, după ce un bărbat a susținut că a găsit acolo un plic cu praf alb. Potrivit surselor „Adevărul”, expertiza a arătat însă că în plicul transparent era doar zahăr vanilat, scrie Adevărul.ro

Surse din anchetă au declarat pentru Adevărul” că un barbat, din localitatea Sighetu Marmatiei, județul Maramures a predat sâmbătă seară un pliculeț ce contine un praf de culoare albă. Omul ar fi relatat că a găsit plicul pe malul marii in zona localitatii Sfântu Gheorghe, în zona denumită Schela metalica, la aproximativ 500 metri de gura de vărsare a Dunării.

După ce bărbatul a anchetat autoritățile,, anchetatorii au cercetat zona în care a fost găsit plicul.

Potrivit surselor citate, în urma verificarilor efectuate, oamenii legii nu au mai găsit alte asemenea plicuri în zona. Plaja a fost reverificata și duminică dimineață de organele de poliție, cât și de lucratorii de la frontieră, nefiind însă identificate plicuri asemănătoare celui semnalat, ori alte bunuri a căror deținere este interzisa.

În același timp, o expertiză a substanței conținute de plicul transparent, care a produs confuzie în Sfântu Gheorghe, a arătat că era vorba doar despre zahar vanilat.

Plicul suspect a fost ambalat, sigilat și a fost predat lucrătorilor din cadrul SCCO Tulcea, în vederea dispunerii măsurilor din competență.

 

Sursă: Adevărul.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA