AcasăNews AlertALEGERI PARLAMENTARE 2016 - PNL Maramureș și-a stabilit candidații la scrutinul din...

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 – PNL Maramureș și-a stabilit candidații la scrutinul din decembrie

spot_img

DISTRIBUIȚI

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 Partidul Național Liberal Maramureș și-a definitivat lista cu care va participa la alegerile parlamentare din luna decembrie al acestui an. Lista a fost supusă votului Biroului Politic în cadrul unei ședințe desfășurate miercuri, 19 octombrie, la sediul partidului.

Surpriza pe listele liberalilor este fostul Ministru al Transporturilor, Anca Boagiu. Fostul demnitar de stat este pe poziția secundă pe lista care va fi depusă pentru Camera Deputaților, pe prima poziție aflându-se unul dintre cei mai apreciați și respectați medici băimăreni

Potrivit votului dat de către liberali, locul 1 la Senat i-a revenit președintelui organizației județene, Mircea Dolha în timp ce locul doi a fost adjudecat de avocatul Dana Onița Ivașcu, președintele PNL Sighetu Marmației. Mai mult, la Camera Deputaților prima poziție este ocupată de către Viorica Cherecheș, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, locul doi de către fostul ministru Anca Boagiu și locul al treilea i-a revenit președintelui PNL Baia Mare, Ionel Bogdan.

„Doamna dr.Viorica Cherecheș este un manager de spital, cel mai performant spital din România – se poate verifica. Este foarte recunoscută și în județul Maramureș, și la nivel de Baia-Mare, de către cetățenii cărora le-a făcut mult bine. Nu a făcut niciodată politică până acum câteva zile, când, după multe negocieri, am reușit să o înscriu în PNL. A fost foarte curtată și de alte partide, inclusiv de PSD, care acum e foarte supărat. Am respectat întru totul criteriile de integritate și de morală creștină, dacă vreți”, a declarat deputatul Mircea Dolha pentru Psnews.

Alegerile parlamentare vor avea loc la data de 11 decembrie.

Simona Vasiac

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA