AcasăLifestyleCum să ai venituri mai mari? TOP 3 idei ușor de aplicat 

Cum să ai venituri mai mari? TOP 3 idei ușor de aplicat 

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pentru a avea venituri mai mari e necesar să ieși puțin din zona ta confort. Fie că e vorba despre a face mai multe economii sau de a-ți lua un extra job în weekend, trebuie să faci puțin efort. Trebuie să te gândești dacă veniturile mai mari pe care ți le dorești sunt pentru o perioadă lungă sau scurtă. Astfel vei reuși să îți dai seama care este cea mai bună direcție de urmat pentru a reuși acest lucru.

 

Iată 3 idei simple de sporire a veniturilor

 

  • Organizarea veniturilor actuale

 

Un prim pas ar fi să îți calculezi veniturile curente. Apoi, încearcă să organizezi cheltuielile. O metodă foarte simplă este să ai banii cash și să îi împarți în plicuri, în funcție de cheltuieli. Primele plicuri vor conține banii pentru facturi, chirie, alimente etc.

 

Următoarele plicuri vor fi pentru alte cheltuieli, dar care nu reprezintă nevoi de bază și unul pentru un fond de urgență. Vei vedea cum o mare parte din venit este adunat în plicurile alocate lucrurilor ce ar putea fi măcar pentru o perioadă excluse din viața ta, pentru a rămâne cu bani în plus. Organizarea pe plicuri îți poate crea o imagine de ansamblu asupra cheltuielilor tale. În plus, așa îți poți da seama dacă sunt lucruri pe care le poți modifica sau chiar elimina din viața ta.

 

  • Schimbă jobul

 

Dacă reducerea cheltuielilor nu este de ajuns, poate este timpul să te gândești la un nou job. Este posibil să nu îți fi atins potențialul maxim la job și de aceea promovările vin mai greu. Trebuie să fii deschis să încerci și lucruri noi pentru a găsi un job care să fie bun pentru tine. De exemplu, poți alege un loc de muncă în videochat de pe gloria-agency.ro, pentru a vedea dacă ți se potrivește. Poți încerca mai întâi part-time, iar apoi full-time.

 

Alege un job în domeniul tău sau unul total atipic, dar care este mai bine remunerat. Vei vedea pe parcurs dacă vei rămâne cu vechiul job sau vei deveni din ce în ce mai bun la noul job.

 

  • Reducerea cheltuielilor

 

Pare simplu, dar nu este întotdeauna așa. Dacă a fost făcută organizarea veniturilor, următorul pas ar fi să reduci cheltuielile. Nu lăsa organizarea plicurilor doar la nivel de idee, ci aplică pe cât posibil strategiile pe care le-ai făcut în urma vizualizării imaginii de ansamblu.

 

Poți începe să reduci cheltuielile încet, doar prin acțiuni mici și constante. De exemplu, nu mai bei cafea în oraș toată săptămâna, ci doar în weekend. Cu siguranță pare o sumă mică și nu se simte ca o adevărată victorie. Însă încearcă să faci calculul acesta pe tot anul calendaristic și vei vedea cam cât de mult s-a adunat doar pentru cafea.

 

Așadar, cele mai simple soluții pentru venituri mai mari sunt chiar la îndemână. Poți să te organizezi mai bine privind împărțirea banilor, poți reduce apoi din cheltuielile care nu sunt absolut necesare. Schimbarea jobului este de asemenea o metodă bună de a avea venituri mai mari și de ce nu, de a descoperi că poți face mai multe lucruri decât credeai.

 

Sursa foto: unsplash.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA