AcasăActualitate112IMAGINI SINISTRE – Un cuplu sub influența drogurilor a fost găsit într-o...

IMAGINI SINISTRE – Un cuplu sub influența drogurilor a fost găsit într-o mașină, alături de copilul lor de 4 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

IMAGINI SINISTRE  Un cuplu din statul american Ohio a fost găsit în pragul leșinului în mașină, din cauza drogurilor. Alături de cei doi adulți, în mașină era și un copil de patru ani, care acum a ajuns în grija serviciilor sociale.

Un departament de poliție din Ohio a decis să dea publicității imagini cu cei doi adulți drogați, care se aflau în mașină. Tot în vehicul, pe bancheta din spate, se afla și fiul de patru ani al femeii. Un polițist a văzut mașina în care se aflau cei trei. Vehiculul i-a atras atenția, deoarece mergea haotic pe șosea. Ulterior, mașina s-a oprit.

IMAGINI SINISTRE

Când s-a apropiat, agentul a găsit la volan un bărbat în pragul leșinului, care nu mai putea să vorbească. Femeia era într-o stare mai gravă. Polițistul a făcut poze, iar apoi un echipaj a intervenit să le acorde primul ajutor. Copilul a ajuns în grija asistenței sociale, iar adulții au fost trimiși în judecătoare.

Autoritățile au afirmat că au difuzat fotografiile pentru a trage un semnal de alarmă privind consumul de droguri. În Ohio se poate vorbi chiar despre o adevărată epidemie a intoxicărilor cu heroină.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA