AcasăLifestyleTop 5 motive pentru care merita sa cumparati faina bio de la...

Top 5 motive pentru care merita sa cumparati faina bio de la BioCorner

spot_img

DISTRIBUIȚI

Majoritatea persoanelor apreciaza gustul painii proaspat scoase din cuptor, cumparata de la brutarie, sau a cozonacului aromat de pe masa de sarbatori. Insa, in ultimii ani faina conventionala a pierdut teren in fata variantelor bio si integrale din grau, secara sau ovaz, dar si multe altele.

Indiferent daca sunteti adeptul painii din grau, secara sau a altor combinatii de acest fel, faina bio este usor de gasit in prezent in numeroase magazine de specialitate, insa trebuie sa acordati atentie produselor pe care urmeaza sa le achizitionati. Produsele bio sunt pilonul de baza al unei alimentatii sanatoase, de aceea fiti atent la eticheta produselor cumparate, precum si la magazinul unde alegeti sa faceti cumparaturi.

O varianta pentru dumneavoastra poate fi BioCorner, magazin atat cu locatii fizice, cat si cu un site de unde puteti comanda articolele preferate. Produsele alimentare si non-alimentare pe care le veti descoperi aici nu contin substante toxice care ar putea pune in pericol sanatatea umana, ba din contra, sunt recomandate a fi utilizate de catre persoanele care isi doresc sa adopte un stil de viata sanatos, dar si de catre cele care prezinta anumite sensibilitati.

Descoperiti in continuare cateva dintre motivele pentru care faina bio reprezinta o alternativa sanatoasa in detrimentul celei obisnuite.

Faina bio este mai sanatoasa decat faina conventionala? Top 5 argumente

    1. Nu este stropita cu niciun fel de substante toxice

Faina bio este o alternativa sanatoasa intrucat este realizata din grane care nu au fost stropite cu niciun fel de pesticide si au crescut in soluri fertilizate in mod natural. Mai mult de atat, nici macar la depozitarea acestora nu au fost utilizate substante toxice, facilitand prepararea sanatoasa a fainii.

2. Poate fi atat alba, cat si integrala

Faina bio se gaseste atat in varianta alba, cat si in cea integrala. Ambele tipuri sunt apreciate in tara noastra intrucat cu ajutorul acestora pot fi preparate diverse aluaturi, prajituri, dar si paine. Mai mult, veti gasi pe site-ul biocorner.ro paine dietetica bio aici, fiind o varianta practica ce va va scuti de timp petrecut in bucatarie.

3. Este mai aromata decat cea conventionala

Cercetatorii in domeniu declara faptul ca faina bio nu doar ca este o varianta mai sanatoasa, ci are si un gust mai puternic, mai aromat, datorita lipsei aditivilor si conservantilor.

4. Contribuie la o imunitate puternica si impiedica aparitia bolilor

Faina bio integrala este potrivita pentru consumul zilnic intrucat are o concentratie bogata de vitamine, minerale, dar si de antioxidanti, contribuind la o digestie eficienta. De pilda, prezenta vitaminelor B1 si B9 contribuie la un metabolism accelerat, dar si la producerea regulata a celulelor rosii din sange. Prezenta vitaminei B9, cunoscuta si sub denumirea de acid folic, este cunoscuta datorita faptului ca reduce in mod considerabil riscul dezvoltarii formatiunilor maligne in corp.

5. Este benefica pentru natura

Sustine mediul inconjurator- daca sunteti un iubitor al naturii si al produselor pe care aceasta le ofera, trebuie sa stiti si faptul ca ii puteti sprijini pe producatori si fermieri sa adopte un stil organic de agricultura. In acest mod, fenomenul poluarii apelor si a solurilor va fi in mod considerabil diminuat, iar dumneavoastra veti putea include in alimentatie produse bio, sanatoasa, fara niciun fel de aditiv daunator.

Asadar, daca va doriti sa adoptati un stil de viata sanatos, alegeti cu incredere produsele BioCorner, iar faina bio poate fi un produs cu care sa realizati preparate sanatoase, care sa contribuie la un organism puternic si sanatos. Accesati pagina oficiala pentru detalii suplimentare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA