AcasăActualitateDE-A RÂSU' - PLÂNSU’… Un băimărean a intrat într-o primărie spunând că...

DE-A RÂSU’ – PLÂNSU’… Un băimărean a intrat într-o primărie spunând că are informații „bombă”. Dar una a zis, alta s-a înțeles: alerta de „știre bombă” a devenit „alertă cu bombă”. Polițiștii au ajuns la fața locului, iar Primăria a fost evacuată:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un caz care, dacă nu ar fi de plâns, ar fi cu siguranță de râs s-a petrecut luni, 19 februarie, la primăria Pomi, județul Satu Mare. Conform jurnaliștilor de la PortalSM.ro, un cetățean din Baia Mare a intrat în primăria comunei pentru a-și rezolva niște probleme, după ce s-ar fi supărat că nu-și poate folosi cardul bancar pentru a plăti niște taxe. Tot el a sunat apoi la 112, declarând că are “informații bombă”. Doar că informația a fost înțeleasă… greșit.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje de Poliție, toți angajații au fost evacuați, situația degenerând într-o adevărată scenă de comedie.

,,Domnul M.M.T., locuitor al municipiului Baia Mare, nu avea probleme de ordin administrativ și nici cu funcționarii publici din Primărie. S-a prezentat în incinta Primăriei Pomi nu cu o bombă, ci cu declarații bombă: că a descoperit o crimă care ar fi avut loc în “1900 toamna” în casa unchiului său din Borlești, că i se fură identitatea neputând folosi cardul, că se simte în pericol și a ales locul perfect pentru a suna la 112.

La o declarație atât de gravă, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, însă după sosirea acestora, domnul M.M.T. a devenit incoerent în declarații verbale și a refuzat să colaboreze cu aceștia. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că agenții de poliție au fost alertați nejustificat și aceștia au aplicat măsuri corespunzătoare prevăzute de lege. Am să revin cu detalii după comunicarea raportului întocmit de organele abilitate”, a precizat primarul comunei Pomi, Cosmin Krișan, conform sursei citate.

Se pare că bărbatul ar avea și unele probleme psihice, astfel că acesta a fost preluat de echipajul de ambulanța venit la fața locului.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA