AcasăNews AlertCOALIȚIA PENTRU BAIA MARE: Echipa lui Cătălin Cherecheș pentru Consiliul Local și...

COALIȚIA PENTRU BAIA MARE: Echipa lui Cătălin Cherecheș pentru Consiliul Local și Consiliul Județean Maramureș. Despre Clara Sinn, Dan Grumaz și Vasile Deac

spot_img

DISTRIBUIȚI

Primarul Cătălin Cherecheș candidează independent politic alături de Coaliția pentru Baia Mare la un nou mandat de primar al municipiului la alegerile locale care vor avea loc în data de 5 iunie 2016.

Alături de el, în echipa sa, au venit oameni apreciați în comunitate, dintre care majoritatea nu au făcut parte din partide politice: profesori, medici, avocați, urbaniști, economiști, ingineri, silvicultori, oameni de cultură, dar și reprezentați ai minorităților și seniorilor și, în premieră, o persoană cu dizabilități. Pe listele Coaliției pentru Baia mare candidează 29 de profesioniști pentru Consiliul Local Baia Mare și 44 pentru Consiliul Județean Maramureș. Iată, prezentarea altor trei candidați

Coaliția pentru Baia MareClara Sinn, președintele Forumului Democratic German Baia Mare/candidat la Consiliul Local Baia Mare din partea Coaliției pentru Baia Mare

Clara Sinn 2Născută în 22 iunie 1968 în Satu Mare, Clara Sinn este căsătorită și are un copil. A absolvit cursurile Liceului Industrial Cehu Silvaniei și este din 1995 și până în prezent membru al Forumului Democrat German Baia Mare, entitate pe care o și prezidează. Din 2002 și până în prezent este administratorul unei societăți comerciale. Este un membru activ al comunității băimărene și susține evenimentele culturale și artistice care pun în valoare cultura și tradițiile germane.

Klara Sinn: „Aș dori să îi mulțumesc domnului primar Cătălin Cherecheș pentru invitația de a face parte din Coaliția pentru Baia Mare. Este un pas foarte important pentru Forumul Democrat German din Baia Mare și pentru minoritatea germană din Baia Mare. Avem foarte multe idei și proiecte pe care cred că doar împreună le putem realiza”

Dan Grumaz, economist/candidat la Consiliul Local Baia Mare din partea Coaliției pentru Baia Mare

Dan Grumaz2S-a născut în 30 august 1973 în Baia Mare, este căsătorit și are un băiat. De meserie este economist. A terminat Relații Economice Internaționale din cadru ASE București. Momentan este administratorul unei firme de succes din Baia Mare și este expert în domeniul industrial și economic de aproximativ 20 de ani. Este consilier local în Consiliul Local al Municipiului Baia Mare din 2012 și până în prezent.

Dan Grumaz, economist: „Din punctul meu de vedere, Coaliția pentru Baia Mare înseamnă un început de normalitate în care comunitatea își clădește mediul în care trăiește. Sper ca acest demers să fie un exemplu de succes pe care și alte comunități să îl urmeze. Candidez din partea Coaliției pentru Baia Mare pentru că sunt de părere că deciziile de dezvoltare ale orașului în care trăim trebuie luate de către comunitate în primul rând”.

Vasile Deac, inginer/candidat la Consiliul Local Baia Mare din partea Coaliției pentru Baia Mare

Vasile Deac2S-a născut în 30 august 1959 în Asuaju de Sus, județul Maramureș. A urmat cursurile Liceului Industrial din Cehu Silvaniei, județul Sălaj și a absolvit Facultatea de Industrializare a Lemnului din cadrul Universității Brașov. După ce a terminat facultatea, în 1982, a primit repartiție de la stat la cooperativa Tehnolemn din Baia Mare, unde a lucrat până în 1991, când și-a înființat sociatetea comercială Făgetul Deac cu obiect de activitate în fabricarea mobilei și a pieselor de mobilier. Din 1991 și până în prezent conduce această firmă care produce mobilier pentru export în țări precum Olanda, Germania, Norvegia, Belgia și Israel. Este căsătorit și are doi copii.

Vasile Deac, inginer: „Coaliția pentru Baia Mare consider că este o entitate civică menită să sprijine interesul cetățeanului, al băimărenilor și maramureșenilor. M-am decis să candidez din partea acestei coaliții considerând faptul că pot să aduc un aport în acest sens bazându-mă pe experiența mea de câțiva ani, lucrând cu oamenii și în sprijinul oamenilor. Tocmai din acest motiv am luat această decizie, să mă alătur echipei lui Cătălin Cherecheș și să mă implic și mai mult în viața comunității. Mai mult, municipiul Baia Mare înseamnă pentru mine locul unde m-am realizat, unde m-am consacrat, unde am reușit să îmi creez și să-mi fac un viitor mie și copiilor mei și îmi doresc acum să vin și în sprijinul cetățenilor din Baia Mare”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA