AcasăAdministrațieȘEDINȚĂ CU CÂNTEC A CONSILIULUI LOCAL BAIA MARE - Viceprimarul Doru Dăncuș...

ȘEDINȚĂ CU CÂNTEC A CONSILIULUI LOCAL BAIA MARE – Viceprimarul Doru Dăncuș a fost ales primar interimar. Acesta a declarat că nu va candida la alegerile locale de anul viitor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Consilierii locali s-au întrunit astăzi în ședință. Pe ordinea de zi, cel mai așteptat punct, desemnarea viceprimarului care va prelua interimatul Primăriei Baia Mare.

Pregătiți să preia „ștafeta” au fost cei din UDMR, care sperau ca interimatul să le revină lor, prin viceprimarul Papp Zsolt. Erau susținuți de USR, dar aranjamentele politice nu au ieșit. Poate și din cauza bombei denotate ieri în presa locală de jurnalistul Adi Rusu, care a devoalat preocupările unuia dintre cei mai opozanți aleși locali, anti-Cherecheș: Bogdan Hodorogea, ales pe listele USR, dar recent parașutat în AUR, care apare într-o filmare cu camera ascunsă când șantaja un dezvoltator imobiliar (citiți și vedeți VIDEO aici: https://actualmm.ro/preluare-detectivul-de-presa-soc-filmat-beat-crit-in-timp-ce-santaja-un-dezvoltator-imobiliar-consilierul-local-bogdan-hodorogea-proaspat-presedinte-aur-maramures-ex-usr-dialog-halucinant-cu-un/)

Viceprimarul Doru Dăncuș a fost ales cu majoritate de voturi să preia interimatul Primăriei Baia Mare. Acesta a susținut o conferință de presă, urmăriți mai jos, în care a declarat inclusiv că nu va candida la alegerile locale de anul viitor:

VIDEO AICI: https://fb.watch/oJLVI3wgNj/

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA