AcasăLifestyleMondenSCANDAL - Un site american intră în faliment după un proces cu...

SCANDAL – Un site american intră în faliment după un proces cu fostul luptător Hulk Hogan

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un singur material a trimis o publicație americană în faliment. Gawker Media a publicat imagini cu fostul luptător Hulk Hogan în ipostaze intime și acum îi datorează 140 de milioane de dolari.

Platforma americană Gawker Media, fondată în 2002 de jurnalistul de origine britanică Nick Denton, şi-a anunţat falimentul. Compania va fi scoasă la licitaţie, cu o deschidere de ofertă de 100 de milioane de dolari, conform TheGuardian.com.

Site-ul media care a prosperat de pe urma scandalurilor și controverselor din jurul celebrităţilor, şi-a depus vineri falimentul, după ce a pierdut un proces de 140 de milioane de dolari, intentat în urma publicării uneia dintre cele mai controversate poveşti ale sale: publicarea unei casete în care apărea fostul wrestler Hulk Hogan în ipostaze intime.

Măsura a fost luată după ce un judecător a refuzat să permită platformei Gawker prelungirea perioadei pentru apel.

În luna martie, un juriu din Florida a stabilit daune morale de 115 milioane de dolari pentru Terry Bollea, cunoscut mai ales drept Hulk Hogan.

Suma era mai mare cu 15 milioane de dolari peste suma iniţială cerută de acesta, pentru încălcarea intimității sale, după ce Gawker Media a publicat o înregistrare în care apare fostul wresler în ipostaze intime cu soţia unui prieten. Ulterior, un juriu a adăugat încă 25 de milioane de dolari, daune punitive.

Sursa: paginademedia.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA