AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ CARAMBOL ÎN ZONA DURA - Trei victime, printre care o femeie...

ACTUALIZARE/ CARAMBOL ÎN ZONA DURA – Trei victime, printre care o femeie gravidă, au ajuns la spital și trei mașini au fost făcute praf pe bulevardul Independenței din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

CARAMBOL ÎN ZONA DURA  Un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc în această dimineață, în jurul orei 9:20, pe DN 1C (bulevardul Independenței), la ieșirea din Baia Mare.

Accidentul s-a produs chiar înainte de urcarea pe Dura și, în urma acestuia, trei persoane au ajuns la spital. Mai multe echipaje de prim-ajutor, de pompieri dar și de la Poliție au ajuns imediat la fața locului.

Printre victimele transportate la Spitalul Județean, toate femei, se numără și o femeie însărcinată. Deocamdată nu se cunosc detalii despre gravitatea rănilor acestora.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili atât cauzele accidentului cât și cine se face vinovat de acesta. Vom reveni au amănunte.

 

Actualizare:

La ora 9.15, un sătmărean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Independentei din Baia Mare, nu a păstrat distanta de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, trei persoane au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului. Cercetările continuă”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

 

ActualMM

 

Sursă foto: Marius Maryna

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA