AcasăActualitate112TRAGEDIE LA IARBĂ VERDE - Un bărbat băut și fără permis a...

TRAGEDIE LA IARBĂ VERDE – Un bărbat băut și fără permis a trecut cu maşina peste fetiţa sa de nici un an, aflată pe o pătură. A omorât-o pe loc

spot_img

DISTRIBUIȚI

TRAGEDIE LA IARBĂ VERDE Tragedie fără margini pe marginea râului Olt, în zona Prund, judeţul Braşov. Un bărbat din Ticușu Nou se afla la iarbă verde împreună cu familia și câțiva prieteni când, deși nu poseda permis de conducere și consumase alcool, s-a suit la volanul unei mașini.

În momentul în care a vrut să parcheze mașina, tânărul de 22 de ani a dat peste fiica lui de 10 luni și peste o altă fată în vârstă de 15 ani care se aflau pe o pătură.

Din nefericire, micuța a murit pe loc.

„Accidentul s-a petrecut pe data de 20 august, în jurul orei 18.45. Un bărbat de 22 de ani care se afla pe marginea râului Olt, în zona Prund, s-a suit la volanul unui autoturism și a mers aproximativ 30 de metri.

Când a încercat să parcheze, a dat cu spatele și nu a observat două minore, aflate pe o pătură, acolo la picnic, pe care le-a accidentat.

Una din fete avea 15 ani, iar cea de-a doua nu împlinise nici măcar un an. Din păcate, fetița cea mică a decedat pe loc.

Bărbatul nu poseda permis de conducere, iar la testarea cu etiloltestul avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, pentru fagarasultau.ro.

Tatăl fetiţei decedate este este cercetat pentru ucidere din culpă și a fost reținut.

Info

Citeşte şi MACABRU ÎN SATU MARE – Un bărbat s-a spânzurat de gardul unui supermarket

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA