AcasăActualitateSocialMETEO - Prognoza meteo pentru 17-18 septembrie 2016

METEO – Prognoza meteo pentru 17-18 septembrie 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

METEO Vreme schimbătoare, dar în continuare caldă pentru perioada în care ne aflăm este așteptată sâmbătă în întreg Maramureșul.
METEO Meteorologii spun că în toate zonele județului va fi soare, numai că norii vor lua destul de repede locul acestuia și vor aduce averse.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent și pot ajunge în Baia Mare și Seini până la 28 grade Celsius.

Vor fi 27 grade în Târgu Lăpuş și Sighetu Marmației, iar în Cavnic și Borșa maximele termice se opresc la 22 grade Celsius.

În Baia Mare va fi vreme schimbătoare, dar caldă pe parcursul următoarelor două zile. Spun prognozele că sâmbătă va fi soare, doar că treptat locul acestuia va fi luat de norii care vor fi tot mai numeroși și vor lăsa ploi.

Duminică se vor semnala înnorări variabile, iar vântul va sufla slab. Maximele termice în scădere ușoară se vor situa în jurul valorii de 26 grade Celsius.
Vreme schimbătoare, dar caldă este aşteptată în următoarele două zile în Sighetu Marmaţiei. Prognozele arată că sâmbătă se aduna treptat norii care vor lăsa câteva averse.

Duminică precipitațiile lipsesc din prognoză, iar meteorologii spun că în zonă se vor semnala înnorări variabile.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice pot ajunge până la 25 grade Celsius.
În următoarele două zile se anunţă vreme schimbătoare, dar caldă şi în Borşa. Meteorologii spun că în zonă sâmbătă norii câștigă teren și vor lăsa averse.
Duminică se anunță înnorări variabile și doar izolat mai pot să cadă câțiva stropi de ploaie.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice, în creştere, pot ajunge până la 20 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme schimbătoare pe parcursul următoarelor două zile. Prognozele arată că sâmbătă se va arăta soarele, numai că treptat norii vor acoperi cerul și vor lăsa câteva averse.
Duminică cerul se va mai degaja, astfel că înnorările vor fi variabile, iar ploile lipsesc din prognoză.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 21 grade Celsius.

Vreme schimbătoare, dar caldă este aşteptată în Târgu Lăpuş sâmbătă și duminică. Meteorologii spun că sâmbătă norii vor fi tot mai numeroși și vor lăsa câteva averse, în timp ce duminică se vor semnala înnorări variabile.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice, în scădere ușoară vor oscila în jurul valorii de 24 grade Celsius.

În Seini va fi vreme schimbătoare, dar caldă pe parcursul următoarelor două zile. Spun prognozele că sâmbătă se va arăta soarele, numai că treptat locul acestuia va fi luat de norii care vor fi tot mai numeroși și vor lăsa ploi. Duminică cerul se va mai degaja. Ploile lipsesc din prognoză  și se vor semnala înnorări variabile. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 26 grade Celsius.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA