AcasăActualitate112DOSAR PENAL PENTRU UN BĂTRÂNEL CARE A AJUNS ÎN ȘANȚ CU MAȘINA...

DOSAR PENAL PENTRU UN BĂTRÂNEL CARE A AJUNS ÎN ȘANȚ CU MAȘINA – Pasagera din dreapta a suferit răni care au necesitat spitalizarea la Sighetu Marmației. Și la Vișeu de Jos s-a lăsat cu accident

spot_img

DISTRIBUIȚI

Numărul accidentelor rutiere cu victime produse în județ crește pe zi ce trece.

Ieri, 18 decembrie, la ora 08.00, polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit la un accident rutier pe D.N.18, între localitățile Vișeu de Jos și Leordina.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către o femeie de 40 de ani, din Vișeu de Jos, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 55 de ani.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 55 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Vișeu de Sus, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un bătrânel de 77 de ani a trăit senzații taria Sighetu Marmației

Ieri, 18 decembrie, la ora 13.15, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier soldat cu victimă. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 77 de ani, din municipiu, când a ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată cu panouri succesive, nu a adaptat viteza în curbă, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din dreapta a drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 52 de ani care a fost transportată la spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La locul producerii accidentului rutier, circulația s-a desfășurat pe un singur sens aproximativ 30 de minute.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA