AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ TENTATIVĂ DE SUICID ÎN BAIA MARE - Un bărbat a încercat...

ACTUALIZARE/ TENTATIVĂ DE SUICID ÎN BAIA MARE – Un bărbat a încercat să își ia viața în urmă cu puțin timp

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tentativă de suicid în această seară, într-o locuință de pe bulevardul Independenței din municipiul Baia Mare. O persoană de sex masculin a încercat să își ia viața, înghițind mai multe medicamente,

În aceste momente, salvatorii intervin la fața locului.

ACTUALIZARE:

Din informațiile ActualMM, se pare că bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi înghițit un „pumn” de medicamente, în încercarea de a se sinucide. Acesta ar fi băut înainte de a recurge la acest gest. Cel care l-am salvat a fost chiar un prieten de-ai săi, care nu a stat pe gânduri și a sunat la 112.

Astăzi, 2 decembrie, la ora 18.04, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat ar fi avut intenția de a se sinucide la domiciliul său de pe bulevardul Independenței din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din Mureș, care a declarat că ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi ingerat mai multe medicamente.

Bărbatului i-au fost acordate îngriji medicale de către un echipaj SMURD și ulterior a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

 

ActualMM

Sursă foto: Baia Mare TV

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA