Acasăsinucidere maramuresPROFEŢIE - Baba Vanga: „Europa va fi condusă de musulmani”

PROFEŢIE – Baba Vanga: „Europa va fi condusă de musulmani”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Baba Vanga a fost un adevărat fenomen. Trei din patru previziuni s-au adeverit, șefi de state și de guverne vizitând-o pentru a le prezice viitorul.

Printre personalităţile care au avut încredere în profeţiile Babei Vanga s-au numărat Mihail Gorbaciov şi soţii Ceauşescu. Prezicătoarea oarbă din Bulgaria a vorbit şi despre România şi români, în termeni de laudă.

„Românii sunt oameni speciali şi, cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulţi dintre ei nu mai cred şi nu vor mai crede în valorile lor naţionale”, spunea Baba Vanga acum mai bine de 30 de ani. Mulţi profesori de istorie şi etnologi confirmă astăzi faptul că valorile neamului românesc şi tradiţiile abia că mai există.

„În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreagă lume se va bucură de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apă şi Focul îl vor ajută”, mai spunea Vanga despre un Mesia care se află sau se va naşte la noi.

„Odată cu începerea lucrărilor lui în această lume, minciună va dispărea. Acest lucru se va întâmplă în 2005. El va fi piatră de temelie pentru omenire. Primul care îl va recunoaşte va fi poporul sau. Drept răsplată, va aduce acest popor pe înalte culmi ale desăvârşirii. El nu va călări un cal real, ci unul de fier pe care singur îl va mânui”, spunea Vanga.

Teotrandafir.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA