AcasăNews AlertCUPA ROMÂNIEI: OPTIMI DE FINALĂ - Suține și tu Maramureșul în duelul...

CUPA ROMÂNIEI: OPTIMI DE FINALĂ – Suține și tu Maramureșul în duelul cu județul Arad pentru câștigarea trofeului Cupa României!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Și a doua optime a ajuns la final! În urma voturilor fanilor, județul care merge mai departe este BIHOR, scorul final prin totalizarea reacțiilor la cele 4 postări fiind BIHOR – 973 și SIBIU – 533 !

Iată cum s-a votat până pe 23 februarie la ora 23:59, cu ❤️ LOVE pentru BIHOR și 😮 WOW pentru SIBIU, la fiecare postare pe facebook Cupa României:

  • Duelul reportajelor: BH vs SB: 479-260
  • Duelul vedetelor: BH vs SB: 184-115
  • Duelul tricolorilor: BH vs SB: 132-61
  • Duelul gloriilor: BH vs SB: 178-97
  • START ÎN AL TREILEA DUEL: ARAD VS MARAMUREȘ!

ARAD și MARAMUREȘ se întâlnesc în a treia optime de finală și doar tu poți ajuta fotbalul din județul tău să meargă mai departe!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru ARAD sau 😮 WOW pentru MARAMUREȘ la aceste postări:

De marți, 23 februarie – Duelul reportajelor AR vs MM

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Descoperă în reportajul complet dedicat fotbalului din ARAD în Cupa României:

George Țucudean, despre tradiția familiei și a fotbalului arădean pentru cariera lui în Cupa României și dincolo de ea!

Inegalabila poveste a Bătrânei Doamne, spusă de fiul celui care a marcat pentru câștigarea Cupei și care a stat doi ani pe tușă doar din dragoste pentru UTA: Gyuri Vaczi! Adrian Ungur, ultimul jucător de la UTA în tricoul naționalei pe teren, cu o confesiune despre spiritul arădean al fotbalului Poveste rară de la Ineu, clubul care de ani de zile scrie istorie în tăcere și joacă fotbal din pasiune, cu primul antrenor al lui Dennis Man!

Fotbalul din MARAMUREȘ în Cupa României contraatacă printr-un reportaj special:

Vasile Miriuță, antrenorul Minaurului de azi, ne dezvăluie secretul maramureșenilor în fotbal
Povestea extraordinară a marii echipe din Baia Mare în Cupa României și în meciul cu Real Madrid? Doi protagoniști: Ioan Hotico și Marin Sabău!

Cum a ajuns fotbalul de la Bârsana pe harta României, prin Teodor Ștefanca, fost jucător în parcursul admirabil din Cupă, astăzi primar! Episoade unice de la Sighetu Marmației și Șomcuta Mare, cluburile care au întregit palmaresul Maramureșului în Cupă!

De miercuri, 24 februarie – Duelul vedetelor AR vs MM

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

De joi, 25 februarie – Duelul tricolorilor AR vs MM

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De vineri, 26 februarie – Duelul gloriilor AR vs MM

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până vineri, 26 februarie, miezul nopții, va fi anunțat sâmbătă, 27 februarie, și va continua în competiție!

 

Sursă: FRF

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA