AcasăEvenimentACCIDENT MORTAL - URMARE: A trebuit sa moara o adolescenta pentru ca...

ACCIDENT MORTAL – URMARE: A trebuit sa moara o adolescenta pentru ca autoritatile judetului sa se trezeasca si sa monteze indicatoare cu lumina galbena la trecerile pentru pietoni in Recea pe DN1C

spot_img

DISTRIBUIȚI

La cabinetul prefectului judeţului Maramureş s-a desfăşurat marti, 04.03.2014,  o întâlnire  privind siguranţa traficului rutier în comuna Recea. La discuţii au luat parte prefectul Anton Rohian,  inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş Viorica Marincaş, directorul Electrica Baia Mare Doru Leşe, primarul comunei Recea Pavel Octavian şi arhitectul Primăriei,  Gelu Blaj.

Discuţiile au vizat montarea cât mai urgentă a indicatoarelor pentru “ Treceri pietoni” echipate cu lumină  galbenă intermitentă în comuna Recea, respectiv în localităţile Recea şi Lăpuşel, pe traseul  DN1C. Conform primarului Pavel Octavian “este necesară montarea a  14 indicatoare  la cele 7 treceri de pietoni, în vederea  prevenirea accidentelor rutiere atât de frecvente în ultimul timp, soldate cu  răniţi grav şi pierderi de vieţi omeneşti”. Aceste panouri de semnalizare au fost achiziţionate de către Primăria Recea, valoarea totală   ridicându-se la circa 14.000 lei. Practic, vechile  indicatoare vor fi înlocuite cu cele noi şi  urmează să fie legate la iluminatul public.

Prefectul Anton Rohian a solicitat o conlucrare a instituţiilor responsabile, astfel încât,  aceste noi  indicatoare  pentru “Treceri de pietoni”, să fie montate în cel mai scurt timp.

In acest sens,  CNADNR-ul a  emis acordul privind  montarea panourilor luminoase,  Administraţia Naţională a Drumurilor din România secţia Baia Mare urmează să  pună la dispoziţie  planul de situaţie şi amplasament privind trecerile de pietoni din comuna Recea, iar  Serviciul judeţean de Poliţie Rutieră Maramureş  va emite autorizaţiile de montare a indicatoarelor.

Instituţia Prefectului Judeţul Maramureş

VEZI IMAGINI VIDEO DE LA TRAGEDIA DIN RECEA

VEZI AICI CUM AU PROTESTAT SATENII DIN RECEA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA