AcasăActualitateACTUALIZARE/ BAIA MARE | Benzinăria Petrom de pe bd. Republicii, acuzată că...

ACTUALIZARE/ BAIA MARE | Benzinăria Petrom de pe bd. Republicii, acuzată că a băgat motorină la pompa de benzină. 3 autospeciale de Poliție și mașina portarului CS Minaur, printre cele nenorocite. OPC a demarat

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un caz grav de neatenție în urma căruia a fost păgubit un număr mare de șoferi a izbucnit ieri pe rețelele de socializare. Mai mulți cetățeni s-au plâns de faptul că, după ce au alimentat la stația peco Petrom de pe bulevardul Republicii din Baia Mare, s-au trezit că nu le mai pornesc mașinile. Până astăzi, din ce în ce mai mulți șoferi au acuzat că în loc de benzină, la pompă era… motorină. La scurt timp, service-urile din oraș au fost luate cu asalt de șoferii păgubiți, ale căror mașini a fost nevoie să fie transportate cu platformele.

Potrivit VasileDale.ro, printre mașinile nenorocite după ce au alimentat la stația peco amintită se află și 3 autospeciale de Poliție. Nici una dintre cele trei autovehicule nu mai funcționează.

De asemenea, mașina portarului CS Minaur, Claudia Cetățeanu, a avut aceeași soartă. Handbalista a alimentat 20 de litri de “benzină”, iar acum mașina nu mai funcționează.

Dacian Manoliu, comusarul șef al OPC Maramureș a declarat pentru VasileDale.ro că instituția a primit mai multe sesizări cu privire la acest subiect, iar în aceste momente se desfășoară un control la benzinăria menționată.

Până la acest moment, reprezentanții Petrom nu au oferit nici un punct de vedere cu privire la cele semnalate. Dacă sunt găsiți vinovați, cel mai probabil aceștia vor fi obligați să acopere costuri uriașe pentru pagubele creeate.

ACTUALIZARE:

Conform informațiilor furnizate de OPC Maramureș, Petrom îi așteaptă pe toți cei care au alimentat la stația amintită să vină pentru a fi despăgubiți. Oamenii trebuie să aibă asupra lor bonurile fiscale, facturi de la service-uri (dacă este cazul). De precizat că benzinăria are asigurare. Se pare că nici angajații stației nu știu exact ce s-a întâmplat, iar în acest moment pompele cu probleme sunt sigilate până la finalizarea anchetei.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Karma is a bitch, la cata apa au vandut la pret de combustibil, au de unde despagubi, ramane acum ca toti cei care au fost pagubiti sa mearga sa-si ceara banii.. nu le plangeti de mila la talhari…iar daca nu mai aveti cum dovedi ca ati alimentat, solicitati sa fiti identificati pe imaginile camerelor de supraveghere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA