AcasăEvenimentVIDEO - ACCIDENT DN1C - Un motociclist a murit dupa ce s-a...

VIDEO – ACCIDENT DN1C – Un motociclist a murit dupa ce s-a izbit de autospeciala de descarcerare a pompierilor. Acestia scoteau trei raniti dintr-un alt accident

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 30 de ani a decedat azi-noapte după ce s-a izbit violent cu motocicleta de o autospecială de descarcerare a Detașamentului de Pompieri din Dej. O a doua persoană de pe motocicletă a fost rănită grav. Pompierii se aflau la fața locului pentru a interveni la un alt accident rutier, care s-a produs cu doar o jumătate de oră mai devreme și din care au rezultat trei răniți.

Accidentul s-a produs azi-noapte pe raza localității Cășeiu. Trei tineri, toți se pare sub influența băuturilor alcoolice, se întorceau în jurul orei 2 de la discotecă, de la Sălișca. Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și a intrat în șanț pe cealaltă parte a drumului. La fața locului au intervenit în scurt timp polițiștii, o ambulanță dar și un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri din Dej.

La scurt timp de la producerea primului accident, o motocicletă s-a apropiat în viteză de locul accidentului și, deși polițistul care oprise circulația i-a făcut semne să încetinească, motociclistul a accelerat. Acesta nu a văzut autospeciala de descarcerare oprită pe partea dreaptă a drumului și a intrat direct în spatele acesteia, în drumul său fiind aproape să-l lovească pe polițist, dar și pe un pompier aflat în zonă.

În urma impactului, motociclistul a murit pe loc, iar pasagerul care se afla în spate pe motocicletă, un tânăr de 26 de ani, a suferit multiple traumatisme, fiind transportat ulterior la spitalul din Dej și apoi la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca.

 

Este posibil ca motociclistul și pasagerul lui sa fi consumat băuturi alcoolice și sa nu isi fi   dat seama că au ajuns la locul unui accident. Crezând că polițistul vrea să-l oprească și știind că era beat, motociclistul a accelerat încercând să scape  de controlul poliției.

Din primul accident a rezultat rănirea a trei persoane, una fiind transportata la UPU 1 in Cluj Napoca si una internata la  Spitalul Municipal Dej.

Polițiștii au acum dificila misiune de a stabili cu exactitate cauzele care au contribuit la producerea celor accidente.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA