AcasăMARAMURESUL ISTORICMonica Macovei, "Reformista" justitiei din Romania, se vrea sefa peste PDL

Monica Macovei, „Reformista” justitiei din Romania, se vrea sefa peste PDL

spot_img

DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul PDL Monica Macovei şi-a anunţat duminică, candidatura la şefia partidului, în conferinţa de presă susţinută alături de Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Baconschi și Adrian Papahagi.

Monica Macovei a precizat în conferința de presă că moţiunea pe care o depune pentru șefia PDL, împreună cu susținătorii ei, se numeşte “Reformiştii”.

”Candidez la preşedinţia PDL, moţiunea pe care o depunem împreună se numeşte «Reformiştii». Vrem să fim un exemplu pentru clasa politică din România. Vrem în partidul nostru standarde etice care să se aplice permanent, politica de carieră să se bazeze numai pe merite. Banii sau alte criterii nu au ce căuta într-o funcţie de partid sau publică”, a spus Macovei.

Europarlamentarul PDL a spus că a strâns deja 100 de semnături pentru candidatura sa și că nu se teme nici de Vasile Blaga și nici de Elena Udrea, înscriși și ei în cursa electorală internă a partidului.

Macovei a mai spus că în faţa majorităţii USL doreşte ca PDL să facă o opoziţie credibilă şi puternică, “nu una constructivă şi tovărăşească”.

Macovei a precizat că va demisiona din Parlamentul European în cazul în care va câștiga șefia PDL, întrucât: Partidul se conduce din România, voi fi în Bucureşti.

Convenţia Naţională a PDL, în cadrul căreia se va alege noua conducere a partidului, va avea loc în 23 martie, la Romexpo, la reuniune urmând să participe 5.000 de delegaţi din toată țara.

ExclusivNews.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA