AcasăEvenimentFOTO - EXCLUSIVITATE – ActualMM.ro va prezinta autovehiculul abandonat de borsenii care...

FOTO – EXCLUSIVITATE – ActualMM.ro va prezinta autovehiculul abandonat de borsenii care au ucis si transat cinci caprioare gestante (galerie foto socanta)

spot_img

DISTRIBUIȚI

vehicul abandonat de braconieri

A fost adevărat măcel pe Valea Carlibabei, unde persoane necunoscute, se presupune din Borsa judet Maramures au ucis si transat cinci căprioare. Sadismul borsenilor a fost dus la extrem: toate acestea erau gestante iar in timpul transarii puii nenăscuţi ai femelelor gestante au fost aruncaţi pe marginea drumului. Ieri v-am prezentat fotografii socante ale anchetatorilor, astazi va prezentam in exclusivitate fotografii cu autovehiculul abandonat de suspectii de braconaj. Toti au fugit cu un Jeep Cherokee, inmatriculat tot in Maramures. Totodata, o sa vedeti si fotografii cu cea de-a cincea caprioara descoperita de anchetatori intr-un desis, in momentul in care toti credeau ca suspectii au impuscat si transat doar patru caprioare.

In autovehiculul Fiat Ducato inmatriculat in Maramures anchetatorii au descoperit o polita RCA expirata pe numele unui barbat din Borsa, ce locuieste pe strada Pietroasei din Borsa. Deocamdata nu o sa ii publicam numele insa il cunoastem. Asa au aflat politistii cat de cat detalii despre persoanele suspecte.

Imagini de cosmar pentru anchetatori

foto socant

Iata ce au gasit anchetatorii la locul masacrului: patru ciute eviscerate au fost descoperite în  butoaie de plastic la marginea unei paduri. Trei dintre animale erau femele gestante şi urmau să fete în aproximativ doua săptămâni. Puii acestora au fost pur si simplu scoşi şi aruncaţi, în graba braconierilor de a tranşa cât mai repede carnea. După ce au efectuat cercetările la faţa locului şi urmau să se întoarcă spre bază, într-un alt desiş pădurarii au mai găsit încă o căprioară omorâtă şi tranşată.

Oamenii legii au prelevat zeci de amprente şi probe găsite la locul masacrului. Printre acestea se numără şi mai multe topoare şi cuţite folosite pentru tranşarea cărnii. Acum autorităţile sucevene sunt în alertă maximă şi încearcă să prindă suspecţii. Au fost realizate mai multe filtre rutiere, mai ales pe DN 18, spre pasul Prislop, deoarece poliţiştii sunt convinşi că braconierii ar fi din Borşa. Asta mai ales că în trecut au mai fost  prinşi braconieri maramureşeni în zona de graniţă cu judeţul Suceava. Reprezentanţii Direcţiei Silvice Suceava urmează să calculeze prejudiciul adus pe fondul de vânătoare 16 Cârlibaba.

VEZI AICI ALTE DETALII SI FOTOGRAFII SOCANTE DESPRE MACELUL CAPRIOARELOR

AVERTISMENT: FOTOGRAFIILE DIN GALERIA FOTO SUNT SOCANTE!!!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA