AcasăActualitate112INFRACŢIUNE - Peste 100 mc de lemn confiscat de poliţişti

INFRACŢIUNE – Peste 100 mc de lemn confiscat de poliţişti

spot_img

DISTRIBUIȚI

INFRACŢIUNE Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag  au efectuat controale la societăţile comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea, depozitarea, prelucrarea şi transportul materialului lemnos.

INFRACŢIUNE În urma verificărilor efectuate, a fost confiscat peste 100 mc de material lemnos şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 4 000 de lei.

 Ieri, 21 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, împreună cu cei din Bârsana, au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul silvic.

În urma controalelor efectuate la două societăţi comerciale, cu sediul în Bârsana, poliţiştii au depistat peste 100 mc de lemn de esenţă răşinoase, pentru care reprezentanţii societăţilor nu au putut prezenta documentele legale de provenienţă.

Societăţile comerciale au fost sancţionate contravențional cu amenzi în valoare de 4 000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar complementar a fost luată măsura confiscării cantităţii de 100.94 mc de material lemnos.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA