AcasăMARAMURESUL ISTORICINCENDIU - Doua mii de porci au murit intr-un incendiu violent la...

INCENDIU – Doua mii de porci au murit intr-un incendiu violent la o ferma din Satu Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Lucratorii P.P.C. Andrid au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgențe 112 despre faptul că la o ferma de porci, situată între localitătile Andrid-Piscolt, a izbuctnit un incendiu la acoperisul unui grajd in care se aflau aproximativ 2.000 porci de circa 90-100 kg.

Polițiștii sau  solicitat sprijinul pompierilor din cadrul I.S.U.Satu Mare si pompieri civili din cadrul serviciului de pompieri voluntari ai comunelor Petresti si Andrid care au intervenit cu 4 autospeciale localizând si stingând incendiul. In urma incendiului a ars acoperișul grajdului în proportie de 20% , cei aproximativ 2.000 de porci au murit prin intoxicație cu monoxid de carbon, prejudiculuil cauzat fiind de aproximativ 1.460.000 lei. Din primele cercetări s-a stabilit cauza probabilă a incendiului, un scurt circuit la instalatia electrica. In cauză cercetările continuă.

ACTUALIZARE

În cursul acestei  zile au fost continuate activităţile de cercetare la faţa locului, împreună cu efective din cadrul ISU Satu Mare, privind incendiul produs în data de 09 aprilie a.c. la o fermă situată între localitățile Andrid-Pișcolt.

A fost întocmit dosar penal iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere. Totodată, au fost ridicate pentru expertiză 6 motoare electrice de la sistemul de ventilaţie al halei. Din verificările preliminare efectuate  s-a  stabilit ca posibilă cauza a incendiului defecţiunea  sau suprasolicitarea unui motor electric.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA