AcasăEvenimentACTUALIZARE - ULTIMA ORA: Accident pe DN1C. Un copil de 12 ani...

ACTUALIZARE – ULTIMA ORA: Accident pe DN1C. Un copil de 12 ani a fost accidentat in timp ce traversa strada pe zebra, in Lapusel (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Accidentul de circulatie a avut loc pe DN 1C, in localitatea Lapusel. Un grup de copii care se pregateau pentru petrecerea de revelion si au decis ca in aceasta seara sa mearga sa cheme mai multe persoane la petrecere, s-au angajat in traversarea drumului pe trecerea de pietoni.

Potrivit martorilor, un sofer care circula dinspre Baia Mare spre Somcuta Mare a acordat prioritate de trecere insa un alt conducator auto care se afla la volanul unui bolid de lux inmatriculat in Italia nu a facut acelasi lucru.

Baiatul de 12 ani a fost acrosat de acesta dupa care, in urma impactului, a fost aruncat pe carosabil. Acesta a ramas intins pe sosea iar oamenii au sunat la 112.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta s-a deplasat la fata locului pentru a-i acorda copilului primele ingrijiri. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean din Baia Mare. Politistii sunt in acest moment la fata locului si au deschis o ancheta in acest caz. Traficul pe DN 1C, in zona localitatii Lapusel este ingreunat, circulandu-se alternativ pe un singur sens de mers.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA