AcasăEvenimentACTUALIZARE 2: ACCIDENT - Un sofer beat crita a intrat cu masina...

ACTUALIZARE 2: ACCIDENT – Un sofer beat crita a intrat cu masina intr-un gard in Lapusel pe DN1C. Etilotestul a indicat 1,23 mg/l alcool pur in aerul expirat (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipajele de prim ajutor dar si cele ale politiei au fost solicitate de urgenta pe Drumul National 1C la intrarea in localitatea Lapusel. Din primele informatii un conducator auto a pierdut controlul volanului, a sarit peste santul de langa partea carosabila dupa care a  intrat direct in gardul unei gospodarii.

ACTUALIZARE 1

Soferul implicat in accident se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Intr-o curba, el a pierdut controlul volanului si a sarit peste santul de pe marginea partii carosabile dupa care a intrat in gardul unei case. Conducatorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Soferul beat a condus un Ford Mondeo cu numerele de inmatriculare MM 88 MMR. Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a mers la fata locului insa barbatul a refuzat tratamentul medical. Ba chiar a devenit recalcitrant, atat cu cadrele medicale cat si cu jurnalistii. De beat cat era chiar a cazut in santul peste care trecute cu autoturismul. Nu s-a oprit aici, a tot incercat sa ii determine pe jurnalisti sa plece de la locul accidentului, propunandu-le 25 de euro pentru a sterge inregistrarea video. A vazut ca nu are cu cine si a trecut la amenintari cu bataie.

ACTUALIZARE 2
„Am fost sesizat prin Serviciul National de Urgenta 112 despre faptul ca pe drumul european 58 (DN1C), pe raza localitatii Lapusel s-a produs un eveniment rutier in urma caruia o persoana a fost ranita in zona capului. La fata locului am constatat ca cele sesizate se confirma respectiv faptul ca soferul autoturismului marca Ford a patruns in localitatea Lapusel dinspre Baia Mare, a pierdut controlul volanului intr-o curba la stanga, a parasit partea carosabila si a intrat cu masina in gardul imobilului cu numarul 6 din localitatea Lapusel. S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducatorului auto acesta avand o alcoolemie in aerul expirat de 1,23 mg/l. In consecinta se vor lua doua probe de sange iar fata de producerea evenimentului rutier urmeaza a se stabili masurile legale” a declarat agent principal Ovidiu Sarca, Politia Recea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA