AcasăEvenimentVIDEO - PESCAR CONTRABANDIST - Un fals perscar a fost prins "la...

VIDEO – PESCAR CONTRABANDIST – Un fals perscar a fost prins „la pescuit” de ţigări ucrainene de contrabandă

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

2.actualmm.ro

Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat un „fals pescar” care transporta in husa pentru ustensile de pescuit si intr-un rucsac 10.000 ţigarete provenite din contrabandă. Întreaga catitate de ţigări a fost confiscată iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

În seara zilei de 01 noiembrie 2011, în jurul orei 19.30 polițiștii de frontieră din cadrul sectorului PF Sarasău, au observat o persoană care se deplasa de la linia de frontieră spre DN 19. Ajuns la şosea bărbatul s-a urcat intr-un taxi condus de către o altă persoană, îndreptându-se spre localitatea Sighetul Marmaţiei. La ieşire din localitatea Sarasău, autoturismul în cauză a fost oprit pentru control de poliţiştii de frontieră, iar în portbagajul acestuia au fost descoperite ascunse intr-o husă pentru ustensile de pescuit şi intr-un rucsac 500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană fără documente legale. Cele două persoane precum si autoturismul în cauză au fost conduse la sediul SPF Sarasău pentru continuarea cercetărilor. S-a constatat că ţigările provin din contrabandă si aparţin numitului Marius A. de 23 ani, domiciliat în localitatea Vadul Izei.

2.actualmm.ro

Pe numele lui Marius A. poliţiştii de frontieră au  întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate contrabandă iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA