AcasăActualitate112POLIȚIA DE FRONTIERĂ, ÎN ACȚIUNE – Arădean prins la Vișeu de Jos...

POLIȚIA DE FRONTIERĂ, ÎN ACȚIUNE – Arădean prins la Vișeu de Jos cu peste 2.000 de pachete de țigări de contrabandă în mașină

spot_img

DISTRIBUIȚI

POLIȚIA DE FRONTIERĂ, ÎN ACȚIUNE  Ieri, 11 octombrie 2017, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureș au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei și a traficului ilicit cu produse accizabile.

Astfel, în jurul orei 18.30, pe raza localității Vișeu de Jos, jud. Maramureș, lucrătorii noștri au oprit pentru control un autoturism marca Peugeot 406, condus de către numitul Dumitru G., în vârstă de 29 ani, domiciliat pe raza județului Arad.

Existând suspiciuni că cel în cauză transportă ţigări provenite din activități de contrabandă, polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra mașinii, ocazie cu care au descoperit patru colete ce conțineau țigări.

Drept urmare, bărbatul şi mașina au fost duşi la sediul STPF Maramureș în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii celor patru colete a rezultat cantitatea de 2.083 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 24.300 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul marca Peugeot 407 a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare, iar șoferul mașinii este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Informații furnizate de ITPF Sighetu Marmației

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA