AcasăAdministrațieVIZITĂ DE MUNCĂ ÎN CIPRU | Primarul interimar Doru Dăncuș i-a oferit...

VIZITĂ DE MUNCĂ ÎN CIPRU | Primarul interimar Doru Dăncuș i-a oferit Nodul maramureșean și o sticlă de horincă Excelenței Sale Dan Mihalache, ambasadorul României în Cipru

spot_img

DISTRIBUIȚI

Primarul interimar al municipiului Baia Mare, Doru Dăncuș, s-a aflat zilele trecute într-o vizită de lucru în Cipru, alături de o delegație formată din consilierii locali băimăreni Anne Marie Hordău și Simion Bizău (PNL); Mihaela Câmpan și Radu Ardelean (PNȚCD); Claudiu Pop (USR), respectiv Cosmin Mesaroș, directorul Direcției Relații Internaționale, Parteneriate Civice și Comunicare din Primăria Baia Mare.

În cadrul acestei vizite, delegația băimăreană a avut o întâlnire și cu ambasadorul României în Cipru, Excelenței Sale Dan Mihalache, care este, de altfel, și cetățean de onoare al orașului și căruia i-au dăruit faimosul Nod maramureșean și o sticlă de horincă maramureșeană.

Îi mulțumesc Excelenței Sale Dan Mihalache, ambasadorul României în Cipru, pentru primirea călduroasă a delegației din Baia Mare și pentru sprijinul oferit comunității băimărene! Sunt onorat să reprezint Baia Mare în Cipru, alături de o delegație din care fac parte și consilieri locali. Împreună ne străduim să găsim noi oportunități de dezvoltare economică, academică și turistică pentru Baia Mare!

Ambasadorul Dan Mihalache, cetățean de onoare al orașului nostru, ne-a facilitat întâlniri importante cu reprezentanții autorităților locale, cu reprezentanți ai mediului economic și cu factori decizionali din domeniul turismului. Excelența Sa este un apropiat prieten al comunității băimărene și îi transmit și pe această cale cele mai sincere mulțumiri și aprecierea noastră pentru tot sprijinul oferit! I-am dăruit din suflet un nod maramureșean, care semnifică legătura puternică dintre noi și Excelența Sa!

Alături de mine se află consilierii locali liberali Anne Marie Hordău și Simion Bizău(PNL); Mihaela Câmpan și Radu Ardelean (PNȚCD); Claudiu Pop (USR), respectiv Cosmin Mesaroș, directorul Direcției Relații Internaționale, Parteneriate Civice și Comunicare din Primăria Baia Mare. Voi reveni punctual cu informații despre întâlnirile avute aici și cu multe vești bune!”, a declarat Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA