AcasăActualitate112BĂTAIE ÎN AUTOGARĂ – Bătaie ca în filme între trei elevi din...

BĂTAIE ÎN AUTOGARĂ – Bătaie ca în filme între trei elevi din Bistrița-Năsăud (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

BĂTAIE ÎN AUTOGARĂ  Vineri, după școală, trei elevi cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani și-au împărțit pumni în autogara din orașul Năsăud. Bătaia, desprinsă parcă din filmele de acțiune, a fost filmată, imaginile ajungând inclusiv în mâinile polițiștilor.

Scenele s-au petrecut în autogara din orașul Năsăud, vineri, după școală. Protagoniști sunt trei adolescenți de 17 și respectiv 15 ani din Năsăud și din Coșbuc.

Se pare că între cei trei a izbucnit un conflict spontan și după ce și-ar fi aruncat vorbe grele s-ar fi luat la bătaie în plină stradă, de față cu alți colegi de-ai lor. Unul dintre cei implicați, un adolescent de 17 ani este pus la pământ, iar un alt tânăr îl lovește cu picioarele, inclusiv în zona capului.

Bătaia a fost surprinsă de unul dintre martori, care a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil. Deși mai mulți tineri și chiar copii au asistat la aceste scene, nimeni nu a intervenit pentru a-i calma pe bătăuși.

Deocamdată, niciunul dintre cei implicați nu a depus plângere la poliție. Cu toate acestea, imaginile au ajuns deja în mâinile polițiștilor, care s-au autosesizat și au deschis un dosar penal în acest sens.

„Ne-am autosesizat și i-am identificat pe cei trei tineri. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de loviri și alte violențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA