AcasăActualitate112AVEA DISCERNĂMÂNT – Bărbatul din Buzău care și-a torturat copilul de 12...

AVEA DISCERNĂMÂNT – Bărbatul din Buzău care și-a torturat copilul de 12 ani și l-a legat de un copac în pădure a ajuns după gratii

spot_img

DISTRIBUIȚI

AVEA DISCERNĂMÂNT  Bărbatul din localitatea Bozioru care în toamnă și-a torturat copilul ca să se răzbune pe soția plecată în Spania a fost arestat preventiv. Individul a ajuns în arest după ce expertiza neuropsihiatrică a scos la iveală un adevăr crud: bărbatul a avut discernământ în momentul în care și-a chinuit copilul. Buzoianul va fi judecat pentru șantaj și rele tratamente aplicate minorului.

La finele lunii octombrie anul trecut, un bărbat de 39 de ani din Bozioru, județul Buzău, și-a maltratat copilul de 12 ani, pentru a se răzbuna astfel pe soția plecată în Spania. Individul a dus copilul în pădure, l-a dezbrăcat, l-a legat de un copac, după care l-a scrijelit pe piele cu un cuțit.

Totul a fost premeditat, au descoperit anchetatorii întrucât individul și-a pregătit din timp  un rucsac în care a pus tot ce îi trebuia ca să îşi tortureze copilul. Ajuns în pădure, bărbatul și-a ținut copilul dezbrăcat legat de copac, la o temperatură de 5-6  grade, filmând toată scena în care l-a chinuit pe minor. Filmulețele realizate cu telefonul mobil  i-au fost trimise apoi mamei copilului pe pe WhatsApp, în ideea că astfel o va determina să se întoarcă acasă.

Îngrozită de cele ce i-au văzut ochii, femeia a sunat imediat la ambasada României din Spania care la rândul ei a alertată IGPR-ul. Astfel, oamenii legii au aflat de cazul bărbatului care și-a maltratat copilul în pădure.

La momentul la care polițiștii au descins la Bozioru, copilul era deja acasă, extrem de speriat, el fiind preluat de salvare și dus la spital. Agresorul însă a fost descoperit după circa două ore şi jumătate prin păduri unde a fost prins de mascați. După audieri, bărbatul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, unde medicii au concluzionat că individul a comis oribila faptă în deplinătatea facultăților mintale, fără a avea rețineri ori remușcări. În urma torturii care i-a fost aplicată, copilul a avut nevoie de consiliere psihologică.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA