AcasăEvenimentEVENIMENT ÎN BAIA MARE | Stai la o cafea, un ceai și...

EVENIMENT ÎN BAIA MARE | Stai la o cafea, un ceai și o discuție cu un polițist

spot_img

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, cu sprijinul centrului comercial Vivo, inițiază un nou proiect de informare și prevenire a cetățenilor. Pentru că principala activitate a noastră, a polițiștilor, este siguranța cetățeanului, încercăm prin resursele pe care le avem să venim în întâmpinarea nevoii dvs.

Astfel am considerat potrivit să vă stăm la dispoziție într-un cadru relaxant, la o cafea sau un ceai, la VIVO MALL Baia Mare la Kavos to go, unde va prinde contur prima activitate, joi, 21 septembrie 2023, ora 14:00.

Aici cei care doriți veți putea intra în vorbă cu polițiștii de prevenire pe tema siguranței în mediul online.

Dacă vreți să aflați cum procedează infractorii în mediul online și ce trebuie să faceți ca să nu cădeți în plasa lor, aveți ocazia să aflați direct de la polițiști.

De asemenea, dacă sunteți părinți și doriți să știți mai bine cum să vă protejați copiii atunci când intră în lumea virtuală, polițiștii vă stau la dispoziție.

Activitățile vor continua și cu alte teme, tot la două săptămâni. Urmăriți monitoarele magazinului și veți afla tema pentru următoarea activitate.

Vă așteptăm cu drag!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA