TURNEUL DE HANDBAL DE LA ZAPOROZHYE- CS Minaur II învinge PGU Kartina TV Tiraspol cu 33-31

0
164

TURNEUL DE HANDBAL DE LA ZAPOROZHYE Echipa a doua a CS Minaur Mare participă în acest weekend la un turneu de handbal masculin la Zaporozhye, un turneu puternic cu echipe din fostul spațiu sovietic, organizat ca avanpremieră a Super Cupei Ucrainei la handbal masculin.

După un drum lung de mai mult de 24 de ore, fără escală, și după o noapte scurtă, băieții noștri au jucat sâmbătă dimineață primul meci, la ora locală 10.00. Adversari au fost cei de la PGU Kartina TV Tiraspol.

Loading...

Oboseala drumului și-a spus cuvântul. Ai noștri au pierdut prima repriză la diferență de 7 goluri (13-20).

Având în componență pe Yuri Pop, Cristi Bodnărescu, Benjamin Szabo și Viorel Boșca de la prima echipă, dar și pe Răzvan Apostu și pe Pandeluț Pomian și Sergiu Makaria, băimărenii s-au mobilizat și au reușit să refacă pas cu pas diferența.

Evoluția bună a portarilor dar și eficiența din atac ne-a adus pe final la egalitate cu adversarii. Ultimele două reușite ne-au aparținut, astfel că Minaur II întoarce scorul de la pauză și învinge în primul meci al turneului cu 33-31.

Al doilea meci va avea loc duminică, cu ZNTU ZAB Zaporozhye, echipa pe care Minaur a învins-o categoric în cadrul Trofeului Minaur din weekendul trecut.

În funcție de rezultat, luni CS Minaur va întâlni o echipă din grupa paralelă, din care au făcut parte o echipă din Belarus, naționala de juniori a Ucrainei și o selecționată a regiunii Donetsk.

În cazul în care băimărenii vor învinge, luni, de la ora 13.00, vor lupta pentru locul 1. Dacă nu se va reuși victoria, se va juca pentru locurile 3-4.

Următoarea acțiune a lotului secund a echipei masculine este programată pentru weekend-ul viitor, când va avea loc un nou turneu, de data aceasta în Ungaria, la Budapesta.

Minaur II: Portari. Erik Derzsi (3 intervenții, 1 de 7 m), Răzvan Apostu (6), Jucători: Yuri Pop (11 goluri), Sergiu Makaria (9), Pandeluț Pomian (6), Viorel Boșca (4), Cristi Bodnărescu (3). Au mai jucat: Benjamin Szabo, Răzvan Dobra, Răzvan Sabău, Adrian Dedea, Paul Oargă și Denis Miticuș.

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here