MOARTE SUSPECTĂ ÎN DEJ – Bărbat de 75 de ani, găsit mort pe o stradă. Indiciile arată că acesta ar fi fost lovit de o mașină

0
139

MOARTE SUSPECTĂ ÎN DEJ  Un bărbat în vârstă de 75 de ani din Dej și-a pierdut viața marți seară în urmă unui accident de circulație. Nefericitul eveniment a avut loc puțin înainte de miezul nopții pe strada Minerilor din Dej, potrivit Dejeanul.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție dar și o ambulanță cu medic. Din nefericire, bătrânul nu a mai putut fi salvat. Din primele informații, acesta ar fi fost accidentat de o mașină în timp ce se afla pe marginea drumului.

Apelul la 112 a fost efectuat de un tânăr în vârstă de 20 de ani, pasager într-o mașină care a trecut cu roțile mașinii peste bărbat, dar spune că acesta era deja inconștient pe asfalt și din cauza întunericului, șoferița care conducea mașina în care se afla, nu l-a observat.

Polițiștii i-au condus atât pe tânăr cât și pe șoferiță la secție pentru audieri, urmând a stabili cu exactitate dacă bătrânul era deja mort sau nu în momentul în care au trecut cu mașină peste el. Un lucru este cert însă: bărbatul a murit în urma impactului cu un autoturism, deoarece atât încălțămintea cât și pălăria pe care o purta pe cap erau împrăștiate pe toată lățimea șoselei, indicii clasice în cazul unor accidente rutiere.

Sursă info și foto.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ