JOACĂ CU FINAL TRAGIC – Un copil de 14 ani din Arad a murit înecat într-un lac

0
208

JOACĂ CU FINAL TRAGIC  Pompierii au fost alertați pentru a salva un copil înecat într-un lac din Pecica, județul Arad. Băiatul, în vârstă de 14 ani, se juca împreună cu un prieten în apă și, la un moment dat, a dispărut. Trupul său a fost descoperit după aproape o oră de căutări.

Loading...

Băiatul s-a jucat cu un prieten în apa lacului Doru din orașul Pecica, județul Arad. La un moment dat, copilul a dispărut și nu a mai revenit la mal. Colegul său de joacă a cerut ajutorul unui localnic, care a sunat la 112, informează Mediafax.ro.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, un echipaj cu barcă, şapte pompieri, precum şi trei voluntari. Trupul băiatului a fost găsit de scafandri după aproape o oră de căutări.

„Adâncimea lacului este de aproximativ trei, patru metri în locurile adânci. Copilul a fost scos din apă de către scafandrii ISU Arad şi predat către echipajul SMURD, care a efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat ISU Arad, pentru sursa citată.

Sursă info.

Sursă foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here