IOHANNIS O REFUZĂ PE SEVIL SHHAIDEH – “Solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere”

1
265
foto jurnalul.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut marți, 27 decembrie 2016, o scurtă declaraţie de presă în care a anunţat că nu acceptă propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh să fie desemnată ca premier al României.

“Am avut consultări cu partidele politice PSD si ALDE, care au ţinut să vină împreună la consultări, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru funcţia de prim ministru. Am cântărit cu grijă argumentele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere. În consecinţă, solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere. Vă mulţumesc”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, relatează Mediafax.

Coaliţia de guvernare PSD-ALDE a înaintat la consultările de săptămâna trecută propunerea ca fostul ministru al Dezvoltării Regionale în guvernul Ponta, Sevil Shhaideh, de religie musulmană, să fie desemnată ca prim-ministru al României.

Sursă info.

1 COMENTARIU

  1. Prin aceasta decizie tocmai a scazut PNL sub 10% si are sansele PNTCD sa dispara de pe scena politica.Vor pleca probabil deodata cu partidul sforarului securist Base.E clar ca astia au o politica antiromani si au interes sa tina acest popor in saracie ( sa nu se anuleze cele 102 taxe,sa nu creasca salariul minim,,etc),iar acest lucru probabil il va costa pe neamt suspendarea si demiterea.

LĂSAȚI UN MESAJ