DUPĂ SCANDALUL PLĂȚII SALARIILOR – Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, și-a dat demisia

0
121

DUPĂ SCANDALUL PLĂȚII SALARIILOR  Demisia ministrului Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a fost acceptată de prim-ministrul Mihai Tudose, au declarat, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.

Loading...

Ministrul Adrian Țuțuianu a anunțat, marți, că i-a lăsat premierului Tudose demisia sa de la conducerea MApN. „Am lăsat o demisie, urmează ca primul-ministru să o aprecieze”, a spus Țuțuianu, marți, la Antena 3.

El a invocat „proasta comunicare” pe subiectul plății sumelor aferente soldelor/salariilor de la nivelul sistemului militar.

Eu am recunoscut în fața premierului că am greșit și în comunicarea cu domnia sa, pentru că nu l-am informat în timp util de această situație, și în al doilea rând că n-am comunicat în cursul zilei de astăzi cu presa (…) datorită programului, nu din alte motive. (…) I-am spus că, dacă asta e o soluție care repară lucrurile, eu mi-o asum pentru că sunt un om serios. Mi-a spus că această analiză o face domnia sa„, a arătat Țuțuianu.

Ministrul Apărării a precizat că a avut, marți, o întâlnire cu șeful Executivului, în care premierul i-a reproșat modul în care a comunicat în privința salariilor și drepturilor personalului din sistemul militar. Țuțuianu a dat asigurări că nu există probleme de natură financiară privind plata salariilor din sistemul militar.

Sursă info.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here